Ostoskori

palautusehdot

5.7.2021

1. Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.
2. Tuotteiden tulee olla palautettaessa uutta vastaavassa kunnossa. CD ja DVD levyillä on palautus- ja vaihto-oikeus vain jos niissä on pakkauksen muovikelmut paikoillaan, eikä pakkaus ole muutoin vaurioitunut.
3. Jos tuotteen pakkaus tai itse tuote on otettu käyttöön, pidätämme itsellämme oikeuden hyvitykseen tuotteen arvonalennuksen kompensointiin.
4. Tuotepakkaus ja muu sisältö (esim. ohjekirjat yms) on tuotteen sisältöä ja niihin sovelletaan samoja palautusehtoja kun itse tuotteeseen. Älä siis teippaa postituslappuja pakkaukseen suoraan.
5. Palautuksiin tulee aina liittää ostokuitti sekä palauttajan yhteystiedot sekä toivottu ensisijainen rahan palautustapa.
6. Prosessin nopeuttamiseksi on toivottavaa että asiakas tekee palautuksesta ennakkoilmoituksen Karaokekaupalle sähköpostitse posti@karaokekauppa.fi tai puhelimitse 020 7345 150.
7. Jos palautusoikeutta tuotteelle ei ole tai se on palautettu virheellisesti, pidättää Karaokekauppa.fi oikeuden toimitusmaksujen ja tilauksen käsittelykulujen takaisin perimiseen.
8. Palautuskulut on asiakkaan maksettavia kun tuote ei ole viallinen.
9. Asiakas on aina velvollinen selvittämään epäselvissä tilanteissa palautusoikeutensa itse ottamalla yhteyden myyjään.

Karaokekauppa.fi
Mantopal Oy
Helsinki
Sosiaalinen media
Facebook X
Muita sivustojamme
Karaokepalvelut.fi Audiokauppa.com